Først litt kjærlighetsbrygg.

Før i tiden, var magiske kjærlighetsbrygg kjent for sine lite tilltalende ingredienser! En ungkar eller en jomfru måtte enten : ikke være obs på det som var oppi eller så måtte de være så tørste at de drakk hva som helst, for eks. brygg med menneskeblod eller inneholdende hjernemasse fra en svarttrost! Huff!!

I dag er dette selfølgelig avlegs! Nå kan vi finne ingrediensene på supern og de fleste oppskrifter er lette å lage. Man trenger ikke lenger " den sorte gryte " men kun en mikroovn.

Urtene og krydderet som er brukt her, har lenge vært kjent for sine virkninger i for bind. med kjærlighet. (Det beste er vel å la kjærligheten komme av seg selv uten å påvirke den, men det får være opp til den enkelte å bestemme selv). "Rose Hip" teen er ment til å inspirere til ømhet; " Love apple" coctailen er ment til å vekke attrå. For å oppnå et fast forhold eller holde på en "ommflakkende" partner har vi "Rocky Road Romancer"; for heftig flørt, den krydrede "Hanky Panky.

"Rose Hips" te

Lag 4 kopper med "Rose Hips" te ( roseknoppte... vet ikke om den er å få her i norge...) etter pakkens oppskrift, men legg til 1/2 teskje peppermynte og 1/8 teskje knust rosmarin. La dette trekke i 8 - 10 min. Sil og server usøtet eller med litt honning. Roser, som lenge har vært kjent i forb. med skjønnhet, og rosmarin, som er forbundet med troskap er nøkkelingrediensene her.

"Love Apple" Coctail.

Bland, i en gryte, 2 kopper tomatjuice, 1 lauvbærblad, 1 teskje basilikum, og en skvett dill og Worcestershire saus. La dette småkoke i ca 3 min. Etterpå avkjøles det i kjøleskapet. Siles før servering. Dill er i seg selv sterk nok til å framkalle et ekteskapsforslag, så om du ikke er interessert i ekteskap, så tilsetter du litt sellerisalt!

"Hanky Panky"

( de to neste oppskriftene står på engelsk fordi jeg er redd for å oversette feil før jeg har undersøkt skikkelig hva ingrediensene er. Men kanskje du kan oversette dette for meg?)

Mix1/2 pund ground beef, 1/2 pound of pork sausage, 1/2 pound of shedded sheddar cheese, 1/2 teasp. oregano, and 1/2 teasp. of garlic powder in a bowl, then spread this pate on small thin lsices of rye or pumpernickel bread. Cook the openfaced sandwiches under a broiler until the meat is well browned. The oregano and garlic charge the pate with passion.

"Rocky Road Romancer"

Combine 12 ounces of semisweet chocolate chips, 12 ounces of butterscotch chips, and 1 cup of peanut butter in a bowl. Microwave the ingredients for 4 minutes or melt them in a double moiler. Fold in 10 1/2 ounces of miniature marshmallows and 1 1/2 cups of salted peanuts. Spread this mixture in a buttered 9 - by - 13 inch pan and refrigerate until set. Adding a teaspoon of cinnamon to the fudge may inspire a marriage proposal.

(.... høres ikke noe godt ut i det hele tatt... man må vel være temmelig desperat her :)

Magiske te - oppskrifter.

(Ha i en tekanne og slå kokende vann over og la trekke minst 5 -8 min).

Healing, kjærlighet, feminie mysterier.

2 deler piletre-bark - 1 ss vaniljeekstrakt - 1/2 tørket eple/eller en dash eplejuice - en klype rosmarin.

Styrke, energi, ild-magi, maskuline mysterier, lyst og motstandskraft.

1 1/2 del hvit eikebark - 1/2 del mynte - 1/2 del appelsinskall - en klype muskatt eller kanel.

( Oversatt fra: Gundella from Michigan )

Tilbake til sidelinker