Magiske bad.

Først en gammel kinesisk oppskrift på udødelighet.

1. Ta 5 stk. klar kvarts.
2. Avrund dem og poler dem med en slipestein.
3. Kok krystallene i en blanding av sjalottløk, honning og bregner.
4. Avkjøl blandingen og drikk den samtidig som de fem retningenes herrer påkalles.

Hver krystall vil ta seg inn i et av kroppens hovedorganer - milt, hjerte, nyrer, lunger og lever - og beskytte dem mot forfall.

Det kinesiske tegnet for kvarts er shui ching, som betyr "vannets vesen", det samme ordet som tidligere ble brukt som betegnelse på månen.

Vi vet at vann tillegges en tilnærmet ubegrenset betydning i legekunsten. Så forestill deg hva som skjer når vann magnetiseres og dets kraft økes ved tilsettning av krystaller.

Indiske sjamaner, egyptiske prester og greske guder og orakler har uttalt at krystaller og edelstener har evne til å lege, hyptnotisere og erobre. Begynner du å eksperimentere med krystallenes legende kraft vil du kanskje bli behagelig overasket over de positive resultater. Husk at krystall formidler energi, og at badevannet forsterker utladningen.

Krystallbad

Bad med citrinkrystall for suksess og styrke. Bruk dette badet når du trenger styrke for å oppnå det du vil, for eks. å vinne en rettssak eller å gjennomføre en forretningstransaksjon.
En eller flere citrinkrystaller ( kvarts ). Rengjør krystallene før bruk ved å la dem ligge i bløt i saltvann i minst 15 min ( 2 ts salt til 250 g vann.) Be krystallenes engler om å rense stenene og vie dem til healing og gode gjerninger.

Før du stiger opp i badekaret, bør du bruke et par min. og klare hjernen og tenke gjennom de bestemte målene du har satt deg. Skriv dem ned om du vil, og lytt til alle sidene ved problemet og utfallene. Ha målet helt klart for deg. Fordel deretter krystallene varsomt i karet, som skal være fylt med vann.

Så snart du har lagt deg godt til rette og føler deg avslappet, skal du forestille deg selv i det rommet der møtet vil finne sted, også selv om du ikke har vært der før. Se deg selv helt klart i disse omgivelsene. Se hvordan suraen din fylles med citrinens gullgule energi og gir deg styrke og en skarp, klar hjerne, slik at du kan påvirke de andre deltakerne og bevege dem i retning av din måte å tenke på. Husk at dette må gjøres med kjærlighet og positiv energi. Full av tiltro skal du nå visualisere målene og se at de er nådd til alles fulle tilfredshet. Neste dag må du ta citrinkrystallene med til det virkelige møtet for å minne deg selv på det lykkelige utfallet du har lagt opp til.

Mystisk drømme - bad

Herkimerdiamanter er en form for kvartskrystaller som finnes i Herkimer, New York og i Brasil. De ser ut som diamanter og har mange strålende fasetter. Herkimerkrystaller er et vidunderlig middel mot både fysisk og psykisk stress. De har også evnen til å ta deg med inn i sjelens rike og skape en mystisk bevissthet i drømmetilstand.

En eller flere kerkimerdiamanter - stearinlys - røkelse og musikk.

Dette badet er best å ta om kvelden før sengetid. Legg diamantene forsiktig ned i badekaret. Sett på drømmeaktig musikk, tenn noen stearinlys og litt røkelse. La deretter krystallenes magi virke. Du kan ligge i karet så lenge du vil. La tankene gli dit herkimerdiamantene vil. Når du avslutter badet, må krystallene skylles i kaldt vann et par minutter før du legger dem under hodeputen. Gå til sengs med en gang. Unngå telefonsamtaler eller andre forstyrrelser rett før du skal legge deg. Drøm søtt!!

Oppløftende ametystbad for sinn og sjel.

Amerikanske indianere tror at ametyst gir vern mot onde ånder. Grekerne brukt ametyst som kur mot drukkenskap. De trodde at ametysten sørget for at en mann var trygg, at den ga ham en klar hjerne, og at denåpnet hans hjerte for sinnets og sjelens høyere riker.

Bruk dette badet når du føler deg under psykisk press eller prøver å kvitte deg med uvaner eller trenger en sjelelig vitamininnsprøytning.

Plukk sammen en eller flere ametyststener som du har senset ved å la dem ligge i saltvann i ca 15 min. ( 2 ts salt til ca. 250 g vann ). Fordel ametystkrystallene i badevannet. Tenn noen stearinlys - helst purpurfargede hvis mulig. Sørg for å være uforstyrret.

Begynn med å slappe av ved å lukke øynene og konsentrere deg om pusten. Pust dypt inn og ut 20 ganger. Rett oppmerksomheten mot flammen til et av lysene og se på den med avslappende, halvt gjennlukkede øyne. Etter et par min. lukker du øynen opp og prøver å se lysets refleks i det "tredje øyet" midt i pannen mellom øyenbrynene. Gjenta denne øvelsen noen ganger før du slapper godt av og lukker øynene. Konsentrer deg om ditt tredje øye. Ettersom ametyst er en kraftfull krystall, skal du ikke gjøre dette hvis du er ute av balanse. Du kan risikere at ametysten gjør deg nervøs og urolig.

Bad for psykisk bevissthet.

Stimulere sjelens åpenhet for inntrykk og fremme "overnaturlige" evner. Bland minst tre oljer fra utvalget nedenfor i badevannet. Bruk 5 dråper av hver.

Syrinolje - stimulerer synskhet og til å se forgagne liv...

Sitronelle - fremmer "overnaturlige" evner. Ta også litt på pannen mens du bader, for denne oljen brukes av medier og spiritister for å komme i kontakt med sjelene.

Mimosa - for kveldsbad, åpner for det !overnaturlige" jeget. Bli ikke overasket om du opplever glimt av fremtiden i drømmene.

Einer - for renselse og psykisk beskyttelse. Tillset i alle bad for økt psykisk bevissthet.

Magnolia - utmerket til meditasjon og utvikling av synske evner, fred og harmoni.

Muskatt - fremmer klarsyn og utvider bevisstheten. Bruk bare litt!
....og noen stearinlys.

Bland ingrediensene forsiktig i det varme vannet etter at du har lagt deg i badekaret. Virvle opp de eteriske oljene rundt kroppen. Det tredje øyet er plassert midt i pannen, mellom øyenbrynene. Mystikere tror at vårt indre klarsyn vekkes hvis vi konsentrere oss om dette punktet. Mens du er i badekaret, kan du gjøre denne øvelsen for å åpne det tredje øyet:

La et lys brenne, men still det slik at du kan se det. Stirr inn i flammen, slapp av i øynene og forestill deg at lysets flammegjenspeiles i pannen din mellom øyenbrynene. Konsentrer deg om dette punktet i et par minutter. Etter en stund lukker du øynene, mens du fortsatt har oppmerksomheten konsentrert om det tredje øyet, og du lar tankene dine flyte, men forsøk likevel å begrense tankevirksomheten. Skulle tankene likevel strømme på, så prøv å stoppe dem ved å konstentrere deg om pusten. Teller du til sju hver gang du puster inn, og hver gang du puster ut, vil du roe hjernen, slik at ditt tredje øye kan åpne seg.

Psykisk styrkende bad.

Ta dette badet når du har vært i sammen med mennesker som du føler har tappet deg for vitalitet og livskraft...

1 kopp eplesidereddik.

Fyll badekaret med varmt vann, tilsett eddiken og ligg i bløt i 20 min. Etterpå bør du, hvis du kan, gå ut barbent selv om det bare er for noen få sekunder, slik at den negative energistrømmen du har vært i kontakt medfra kroppen din, ledes ned i jorden. Forestill deg at den negative strømmen flyter ut av deg....gjennom føttene og videre dypt, dypt ned i moder jords indre, der den blir renset og omdannet til nyttig energi igjen.Vent minst en time før du går og legger deg etter dette badet. Kroppen trenger å gjennvinne balansen, så bare slapp av og gi deg hen til en eller annen aktivitet du har glede av, som å lese eller høre på musikk.

Aurarensende bad.

På det kroppslige planet er dette badet flott hvis du ønsker å fjerne kjemiske avfallsstoffer og rense kroppen etter at den har vært utsatt for stråling, influensa og forkjølelse eller andre sykdommer. På det sjelige planet vil auraen bli renset for alle former for negativ påvirkning, og sjelen vil kjennes ren, vital og fornyet.

Ca 1/2 kg dommelt kullsurt natron - ca 1/4 kg salt ( havsalt er best, men bordsalt eller koshersalt kan også brukes ) - stearinlys( myrt eller myrra) - harpemusikk (valgfritt)

Fyll badekaret med med varmt vann, tilsatt salt og natron. Ligg i karet i 20 min. Skulle du føle deg kvalm eller matt og svimmel bør du straks gå ut av karet. Badet har da allered virket ved å frigjøre giftstoffer i systemet ditt. Du kommer til å begynne å føle deg lettere. Hvis du er bevisst energilegemet ditt, kommer du snart til å merke økt bevegelse inne i deg. For å fjerne giftige kjemikalier fra kroppen - narkotika, alkohol, legemiddel, plantevernmiddel, stråling eller andre forurensende stoffer fra det ytre miljøet - må dette badet gjentas i 7 dager på rad.

Rensing av auraen...

Ligg i salt- og natronblandingen så lenge du ønsker. La deg gli inn i en svak mediterende tilstand, la tankene vandre utover med oppdriften i vannet. Forestill deg at ditt auriske feltsamvirker med badet...se at de negative påvirkninger som har tørket deg ut, trekkes ut og skylles bort. Visualiser sinne, sorg og uvisshet og se dem bli oppløst i det lindrende vannet. Se de psykiske"fotavtrykkene" som mennesker i din nærhet har etterlatt i deg, forsvinne fra energifeltet ditt og oppløses i vannet. Harpemusikk vil skape en spessiell klangbunn for sjelen og er lysene parfymert med myrra eller myrt, vil denne "røkelsen" tilføre ytterligere en dimensjon og øke din åndelige bevissthet. Etterpå bør du prøve å sove på en pute fyllt med buksbomved...Den glitrende auraen din kan da gi deg drømmer med utvetydige forvarsler eller der alt fremstår med forbløffende klarhet.

Bad for å forene hjerte og hjerne.

Dette badet hjelper deg å fjerne blokkeringer som hindrer deg å oppnå den medgangen du ønsker. Lavendel frigjør deg fra følelsesmessige konflikter som hemmer din personlige utvikling, mens sitron klarner hjernen.

10 dråper lavendelolje - 10 dråper sitronolje

Ta dette badet om morgenen for å få full nytte av dets rensende energier. Gruer du deg for en eksamen eller for et innlegg du skal holde på et møte, er et bad som dette ideelt som forberedelse.

Mens du bader, skal du visualisere blokkeringene og se dem løsne fra hjerte- og solarplexus-regionen. Når det løsner, må du piske opp vannet sundt deg og føle at blokkeringene løses opp. Når du reiser deg opp av vannet, så skyll deg med varmt vann, slik at du bokstavelig skyller "blokkeringene" ut av kroppen. Føl at de renner med vannvirvlene ut av karet og forsvinner ut av ditt liv.

Du kan gjennta denne affirmasjonen om du vil:

Min glede vet ikke hva grenser er - jeg er helt fri, og jeg realiserer meg selv og har medgang på alle området av livet!

( Magiske bad av Mary Muryn)

Sårhelende bad.

1 dl Valurtrot
0,75 dl Mynte
0,25 dl Taklökblader
1 l vann

Skyll og tørk urtene. Kok opp vannet og sett gryten til siden. Ha i urtene og la blandingen trekke i 10 min. Sil deretter bort urtene og ha dette i badet eller i vaskevannet. Dette virker helende på sår su måtte ha på kroppen.


Tilbake til sidelinker